HEEMSKERK - Op woensdag 17 februari organiseert NME Heemskerk een middag over bijzondere natuurvondsten. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur, kom jij ook?

Vondsten
Een echte boswachter neem allerlei materialen mee die gevonden zijn in de natuur; schedels, geweien en nog veel meer. Natuurlijk vertelt hij daarbij een mooi verhaal. Ben jij al benieuwd?

Aanmelden
Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, aanmelden is noodzakelijk en kan via de volgende aanmeldlink www.nmebeverwijkheemskerk.nl/boswachter.

Ondanks dat de activiteit buiten plaatsvindt vragen wij ouders rekening te houden met de 1,5 meter afstand, zodoende werken wij met tijdsblokken. Wij verzoeken ouders vriendelijk doch dringend de aanwijzingen van de medewerkers ten allen tijden op te volgen, zo houden wij de activiteit leuk en veilig!

Deelname is gratis.

Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1 te Heemskerk.

NME Heemskerk NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op facebook!