HAARLEM - Met maar liefst acht locaties op de planning, maakt Nederland zich deze zomer op voor weer een serie aan TAPT festivals. Op 28 en 29 juli vindt voor de vierde keer de Haarlemse editie plaats in het Burgemeester Reinaldapark. Voor bewoners van Haarlem betekent dat ook dit jaar weer: gezellig borrelen, lekker lang tafelen, spelletjes doen en de voetjes van de vloer!

Anders dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden, is TAPT Festival veel meer dan een festival waar je naartoe komt om bier te drinken. Al komt de bierliefhebber zeker aan zijn trekken met meer dan 50 verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland. TAPT Festival heeft naast bier ook goede wijnen, champagne en foodtrucks met kraakverse pizza’s, juicy burgers en onweerstaanbaar lekkere Mexicaanse gerechten zodat de bezoekers een goede bodem kunnen leggen.

Verder staat TAPT Festival bekend om z’n spelletjes (denk aan mega-Jenga en jeu de boules), maar er is ook keuze uit heel veel tafelspelletjes. Verder is er een DiscoBingo, kun je heerlijk chillen in het gras of leg je deze mooie dag vast in de Photobooth. Een van de knallers is de populaire Jopen Silent Disco waar je met een koptelefoon lekker ongegeneerd meezingt op de foutste guilty pleasures. Maar ook het hoofdpodium van Club TAPT zorgt voor de nodige voetjes van de vloer en handjes in de lucht. Kortom: TAPT Festival is echt een feestje voor iedereen die even wil ontsnappen uit de alledaagse sleur door met z’n vrienden te komen dansen, eten, spelen en natuurlijk te proosten op het leven.

Kaartjes zijn te verkrijgen via de volgende link: https://taptfestival.nl/festival/tapt-festival-haarlem-2023/