HEEMSKERK - Een zaterdag vol inspiratie en ontspanning in het bezoekerscentrum en de kasteeltuin Assumburg. Cultuurhuis Heemskerk biedt acht diverse workshops aan, waarin beeldend kunstenaars de deelnemers nieuwe technieken leren waar je gelijk mee aan de slag gaat. Elk vanuit hun eigen invalshoek gebruiken de kunstenaars de natuur en de seizoenen als inspiratie voor de workshop. Het eindresultaat is altijd verrassend en krijg je mee naar huis. De workshops zijn geschikt voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar.


Elke maand is er een beeldende workshop in het bezoekerscentrum van Assumburg. Steeds een andere kunstenaar en steeds andere materialen om mee te werken. De eerstvolgende workshop gaan we Bomen en bladeren tekenen met Bic pen door Ellen van Putten.

Na het succes van vorig seizoen komt de bic pen workshop weer terug. Zelfs als je denkt dat je niet kan tekenen is het resultaat verrassend goed met de technieken van beeldend kunstenaar Ellen. Voor de meer ervaren tekenaar biedt Ellen verdieping. De kosten bedragen € 33 euro voor deelnemers tot 21 jaar en € 40 voor deelnemers van 21 jaar en ouder. Ook leuk om samen met je kind, broer, zus, vriendinnen, vader of moeder te doen.

Deze beeldende workshop is op zaterdag 19 oktober van 13.30 tot 16.30 uur, inclusief materiaalkosten, een pauze met koffie/thee, iets lekkers en de mogelijkheid voor een bezoek aan de kasteeltuin en vindt plaats bij Koetshuijs kasteeltuin Assumburg, Tolweg 9a, Heemskerk.

Inschrijven en meer info: t 0251 836003, www.cultuurhuisheemskerk.nl.