HEEMSKERK - Een avond vol rauwe hip-hop classics, 80’s hits en punk-rock knallers! De Beastie Boys Undercover spelen de iconische nummers van de Beastie Boys en maken er een levendige avond van. Voor Boris Manintveld, één van de bandleden, een fijne afwisseling naast zijn werk in Cultuurhuis Heemskerk.

Waar Boris in het weekend als rapper op het podium staat, geeft hij doordeweeks drumlessen aan kinderen en volwassenen. Dat lijkt ver uit elkaar te liggen, maar het tegendeel blijkt waar. Boris legt uit: “rappen en drummen ligt verrassend dicht bij elkaar. In beide gevallen werk je met snelle variaties in ritmes. Of ik dat nu met mijn handen en voeten doe tijdens het drummen, of met mijn stem bij het rappen, maakt het juist leuk een leuke afwisseling!”. Op de vraag of hij het allebei tegelijk doet krijgen we het mysterieuze antwoord… daar kom je maar op één manier achter!

Voor de echte hiphop liefhebber heeft de avond in Laurentz nog meer in petto. Het voor- en naprogramma wordt verzorgd door DJ’s The Magnificent en P-Trikz. Kom dus op tijd en blijft achteraf nog even hangen!

Zaterdag 3 december, deuren openen om 20:00 uur. Adres is Anthonie Verherentstraat 1, Heemskerk.

Bestel je kaarten op:https://podiumlaurentz.nl/.../de-bloes-broers-the-ashgrove/