BEVERWIJK - Op woensdagmiddag 31 maart organiseert Natuur- en Milieueducatie Beverwijk een speurtocht met het thema Weer. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Kom jij ook?

Rondom Kinderboerderij De Baak
Deze middag kun jij rondom de kinderboerderij een leuke speurtocht volgen waarbij alles gaat over het weer. Koud? Warm? Regen? Zon? Er valt van alles te leren. Het belooft een leuke en informatieve middag te worden. Kom jij ook? Deelname is gratis!

Inschrijving vooraf noodzakelijk
U kunt zich inschrijven voor de speurtocht via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/weer.

Coronamaatregelen

Gezien de coronamaatregelen is Kinderboerderij De Baak gesloten. De route vindt buiten het terrein plaats. U wordt verzocht om zelf aan de 1,5 meter afstand te denken. Tevens vragen wij u de aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen. Bekijk vooraf www.nmebeverwijkheemskerk.nl en let op aanvullende informatie op onze Facebook-pagina.

Denk om regenkleding wanneer het herfstachtig weer is. Startpunt is het hek bij de ingang van Kinderboerderij De Baak aan de Westerhoutweg te Beverwijk.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op Facebook!