BEVERWIJK - Op 30 september kun jij van alles leren over dieren en hun verzorging. Zien wij jou ook op kinderboerderij De Baak?

Activiteiten
Deze middag kun jij op het terrein van kinderboerderij De Baak een leuke speurtocht volgen. Er zijn medewerkers die samen met de dieren extra informatie geven. Zo leer je over hen en hun verzorging. Ook krijg je nog iets mee waardoor je thuis zelf nog aan de slag kunt. Het belooft een leuke en leerzame middag te worden, kom jij ook?

Coronamaatregelen
Gezien de coronamaatregelen zijn de educatieruimte en de toiletten nog gesloten. De speurtocht zal dan ook op het buitenterrein plaatsvinden. Je wordt verzocht om zelf aan de 1,5 meter afstand te denken. Tevens word je vanwege veiligheid verzocht de aanwijzingen van personeel ter plaatse op te volgen.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op Facebook!