HEEMSKERK – In het Heemskerkse winkelcentrum Europaplein wordt het pand van DEEN momenteel verbouwd tot een Albert Heijn. De nieuwe winkel aan Europassage 21 gaat woensdag 17 november om 16:00 uur open. Supermarktmanager Simon Batelaan en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere mooie openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. De eerste 150 klanten krijgen een leuke attentie.”

Alle medewerkers zijn nu in dienst bij Albert Heijn. Je ziet alle vertrouwde gezichten terug in de nieuwe winkel. “De gezelligheid waar onze winkel zo bekend om staat, nemen we dus mee”, zegt Simon Batelaan. Albert Heijn Europassage krijgt het nieuwste winkelconcept met grote focus op vers, gemak en digitale innovaties. Onderdeel daarvan is een ruim opgezet versplein dat keuze gaat bieden uit een groot aantal verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “In onze nieuwe winkel vind je behalve nieuwe ook veel bekende producten, zoals brood van bakkerij Pater, de knoflooksaus en de bloemen- en plantenafdeling. Kom langs, we zien je graag vanaf 17 november om 16:00 uur.”

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: Rijksstraatweg 40 in Heemskerk en Wijkerbaan 2 in Beverwijk.