BEVERWIJK - Na het succes van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (ZAPP Theaterprijs en Zilveren Krekel) komt Meneer Monster terug met een nog stommer stuk. Volkomen geschift, want Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog!

En dat is nog niet alles. Die boomhut van 52 verdiepingen heeft nóg meer fantastische uitvindingen: een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur. Al die apparatuur hebben Andy en Terry ook nodig, want zij moeten een groot raadsel oplossen: meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen. Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk en Ninja-slakken, en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Een waanzinnig avontuur voor iedereen vanaf 7 jaar.

Kaarten à € 14,50 voor woensdag 20 oktober om 14.00 en 16.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.