HEEMSKERK - “ Lights, Camera, Action! “ Droom je ervan om filmster te worden? Wil jij schitteren in een speelfilm? Dan ben je bij Cultuurhuis Heemskerk aan het juiste adres!

Ontdek in deze cursus jouw talent als acteur voor de camera. Acteren voor een camera is een hele andere techniek dan acteren op een podium. Tijdens deze cursus leer je hoe emoties op beeld overkomen en hoe je geloofwaardig acteert voor de camera. Als klap op de vuurpijl maak jij samen met de andere acteurs jullie eigen speelfilm op basis van zelfbedachte personages en scenario’s. De film wordt onder andere getoond op de Cultuurmarkt Heemskerk in 2020.

De cursus is voor kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisschool en omvat 12 lessen op woensdag van 15.00 tot 16.00 uur. We starten op 12 februari olv theaterdocent Faye Pheil.

Er zijn nog een aantal plekken voor deze cursus. Dus grijp deze kans en geef je snel op voor deze theatercursus via www.cultuurhuisheemskerk.nl of kom even langs op de Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk.