BEVERWIJK - Goed nieuws. De bibliotheken blijven open. Maar vanaf woensdag 7 oktober gelden voor de vestigingen in Alkmaar centrum, Alkmaar De Mare, Bergen en Heerhugowaard Centrum van Bibliotheek Kennemerwaard aangepaste openingstijden. Kijk voor een actueel overzicht van de openingstijden van deze vestigingen op ​www.bibliotheekkennemerwaard.nl.

Bezoek aan de bibliotheek
We zijn heel blij je te kunnen blijven ontvangen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de bibliotheek veilig en prettig kunt bezoeken. Als je gebruik wilt maken van onze leestafels, printers, studie- en werkplekken vragen we je om je te registreren. De activiteiten gaan ook zoveel mogelijk door. Uiteraard geldt bij alle activiteiten de 1,5 meter social distance. Wij verzoeken je om een mondkapje te dragen in de bibliotheek. Hiermee volgen wij het dringende advies van de overheid om een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes.

Actuele ontwikkelingen
De situatie kan zich van week tot week ontwikkelen. We houden updates t.a.v. corona maatregelen in de gaten en passen onze dienstverlening daar op aan. Check ook zelf de website van Bibliotheek Kennemerwaard voor de laatste informatie: www.bibliotheekkennemerwaard.nl.