VELSEN - Het is bijna zover… De zomervakantie staat voor de deur ! Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar uit Velsen worden 6 weken lang de leukste activiteiten georganiseerd voor zoveel mogelijk zomerpret. Op zaterdag 16 juli 10.00 uur geeft wethouder Bram Diepstraten de kick-off van de spellen op het terrein van Rugbyclub The Smugglers in Velserbroek.

De Gemeente Velsen organiseert tijdens de 6 weken durende schoolvakantie veel gratis activiteiten. Er is elke dag een activiteit, zodat niemand zich hoeft te vervelen! Het zomerprogramma wordt gehouden in samenwerking met: Muziek en Meer in de IJmond, Alphenaar muziekles, Stichting Zee- en Havenmuseum, Theaterschool Wat een drama, Calmkidsclub, Amuze zangcoaching, Ruïne van Brederode, Schaatslab Santpoort, Kuijpers Sports, Sportloket Velsen, Koel, Stadsschouwburg Velsen, Hart voor Velserbroek, Stichting de Baan, Stichting Welzijn Velsen, Harddraverij Santpoort en SportSupport.

Op velsen.nl/zomerpret staat een overzicht van alle activiteiten.

Door op de link van de activiteit te klikken, kunnen kinderen worden aangemeld. Advies luidt om er snel bij te zijn, want voor enkele activiteiten geldt: vol = vol.