HEEMSKERK - Het voorjaar komt eraan en dat zie je overal om je heen. Op woensdag 2 maart kun jij de omgeving opvrolijken! Kom jij ook naar Kinderboerderij Dierendorp? We gaan van 14:00 tot 16:00 uur bloembollen planten.

Bloembollen bij Dierendorp en thuis
Deze middag kun jij er zelf voor zorgen dat het voorjaar een beetje dichterbij komt. Op het erf van Kinderboerderij Dierendorp mag je een aantal bloembollen planten zodat alles er straks kleurig bij staat. Daarnaast mag je nog een eigen bloempotje schilderen en daarin zaadjes planten zodat het er thuis ook fleurig uitziet.

Zonnebloem wedstrijd – stuur je foto eind september naar NME
Wanneer je klaar bent met de activiteit krijg je nog een zakje zonnebloemzaadjes mee. Deze zaadjes kun je eind maart planten. Wij zijn benieuwd naar de grootte van jouw zonnebloem eind september! Stuur eind september een foto van jouw zonnebloem met de hoogte, maak kans op een leuke prijs. Inzenden kan dan naar nme@odijmond.nl .

Deelname
Deze activiteit is geschikt van kinderen van 4 tot 12 jaar, deelname aan deze middag is gratis. Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1 te Heemskerk.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl.