ZANDVOORT - Naast blaadjes vallen er deze herfstvakantie ook een hoop regendruppels naar beneden. Gelukkig hoeven kinderen in Zandvoort zich niet te vervelen! Er is genoeg te doen.

Zo kunnen kinderen aankomende donderdag 24 oktober 2019 meedoen aan de herfstvakantie sportinstuif in de Korver Sporthal. Deze instuif met verschillende activiteiten wordt georganiseerd door team sportservice Heemstede-Zandvoort. Je moet je kind wel van te voren even inschrijven. Deelname kost € 2 en betaal je tijdens de inschrijving via iDEAL.

Naast sport en spel kun je ook flink wat frisse lucht opsnuiven in de prachtige natuurgebieden rond Zandvoort. En je kunt er ook de nodige kennis opdoen. In het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is een tentoonstelling over wolven in het bezoekerscentrum en kun je met een gids mee voor een leuke interactieve excursie in de duinen. Of misschien is jouw kind een echte onderzoeker die het leuk vindt om onder deskundige begeleiding uilenballen te pluizen en een braakbaldiploma te halen.

In de Amsterdamse Waterleidingduinen kun je elke dag van de week meedoen aan een kindersafaritocht onder begeleiding van een gids. De gids vertelt je alles over het gebied, de geschiedenis en de dieren in het gebied. En natuurlijk is er een grote kans dat je deze dieren ook echt tegenkomt.

In Centerparcs Zandvoort is aandacht voor de liefhebbers van Halloween. Donderdag 24 oktober kun je meedoen aan een spannende halloweentour door het park. Er zijn verschillende starttijden. Hoe later je start, hoe enger de tour! Ook kun je op donderdag en zaterdag in de marketdome een pompoen curven.

Kijk voor een volledig overzicht van alle activiteiten, data en eventuele kosten op de website van VVV Zandvoort.