HAARLEM - Op woensdag 11 maart organiseert gemeente Haarlem een nieuwe editie van de netwerkbijeenkomst Mooi door Noord. Tijdens deze bijeenkomst gaan professionals en actieve bewoners uit Haarlem-Noord met elkaar in gesprek over actuele thema’s uit het stadsdeel. De netwerkbijeenkomst vindt plaats in de Immanuelkerk (Van Egmondstraat 5) van 16.00 tot 20.00 uur.

Er gebeurt ontzettend veel in Noord. Dat bleek ook uit de eerdere, energievolle netwerkbijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om elkaar te ontmoeten, inspireren en plannen te maken. Dit leverde eerder al veel nieuwe, soms onverwachte, contacten op.

Uw gespreksthema

Heeft u een thema dat u graag wil bespreken tijdens de bijeenkomst? Wij bieden open gesprekstafels waar u uw thema kunt inbrengen. Bespreek het bij de bijeenkomst en zoek de samenwerking bij Mooi door Noord!

Aanmelden

Professionals en andere betrokken Noorderlingen zijn van harte welkom om 11 maart te komen netwerken. Ook horen we graag of u mee eet. Vul dit formulier in om u aan te melden.