HAARLEM - Ook dit jaar is er in Haarlem een kerstbomenactie. Kinderen die kerstbomen inleveren, krijgen voor iedere boom € 0,50 en een lootje. Met dit lootje kunnen ze verschillende prijzen winnen. Kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen kunnen ook kerstbomen inleveren, zij doen alleen niet mee aan de actie.

Data en locaties

De kerstbomen worden ingezameld op woensdag 4 en 11 januari 2023 tussen 13.30 en 17.00 uur. Op de website van Spaarnelanden staat een overzicht waar kinderen en volwassenen kerstbomen kunnen inleveren.

Let op: verzamelde kerstbomen mogen op last van de brandweer niet in voortuinen of op straat worden opgeslagen tot de inzameldagen. Spaarnelanden is verplicht deze kerstbomen te verwijderen in verband met brandgevaar.

Hoe werkt het?

Per ingeleverde boom krijgen de kinderen € 0,50 en een lootje waarmee ze kans maken op de superprijs. Deze hoofdprijs is bestemd voor een activiteit met de hele klas, bijvoorbeeld een excursie, of voor een goed doel. Naast de superprijs zijn er ook cadeaubonnen van € 10 te winnen.

Prijzen en uitslag

De uitslag staat 20 januari 2023 op www.spaarnelanden.nl/kerstbomenactie. Heb je gewonnen? Stuur dan een mailtje naar communicatie@spaarnelanden.nl. Vermeld daarin je naam, adres en telefoonnummer. Vergeet niet een foto van het winnende lotnummer toe te voegen als bewijs. Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze actie.

Meer informatie

Meer informatie over de kerstbomenactie staat op de website van Spaarnelanden.

Kerstboom kan ook naar het milieuplein

Kerstbomen kunnen ook naar het Milieuplein aan de Ir. Lelyweg 51 gebracht worden. Hier worden geen lootjes gegeven. Bekijk de openingstijden van het Milieuplein.