ZANDVOORT - Op maandagavond 16 maart starten de eerste repetities voor het nieuwe popkoor in Zandvoort, genaamd Popkoor ​Prestige Zandvoort​. Onder leiding van topdirigent Bas Gerwe zal het koor wekelijks in het authentieke Theater de Krocht nummers gaan instuderen van de bekendste Top 40 hits. Denk aan artiesten als ​5 Seconds Of Summer, Calvin Harris, George Ezra, Bruno Mars.


Het koor onderscheidt zich van andere koren door de unieke en grootschalige aanpak. Het koor zal groeien tussen de 100 tot 150 deelnemers en mannen en vrouwen vanaf 12 jaar kunnen zich aanmelden. Op regelmatige basis zal het showkoor deelnemen aan concerten en evenementen. De optredens worden gedaan mét live band en er wordt veel aandacht besteed aan solo’s, choreografie en show. Het popkoor in Zandvoort is onderdeel van de succesvolle serie van Prestige Vocal Groups in heel Nederland.

Dirigent Bas Gerwe weet met zijn enthousiasme en expertise het beste uit elk koorlid te halen. Het koor is toegankelijk voor iedereen, want je hoeft geen noten te kunnen lezen en al denk je dat je niet goed kunt zingen, dat leert Bas je tijdens de wekelijkse repetities. Geïnteresseerden kunnen zich ​aanmelden​ voor de eerste gratis proeflessen op 16 en 23 maart.