Heemskerk - De afgelopen 8 weken hebben 5 senioren met veel durf en enthousiasme getekend, geschilderd en kennis gemaakt met een aantal technieken vanuit het project Lang leve de Ezels van Cultuurhuis Heemskerk. Onder leiding van Nanneke Bastiaan is er elke week geoefend met verschillend teken- en schildermateriaal zoals potlood, krijt, aquarelverf en acryl verf. We hebben gekeken naar landschap, stillevens, bloemen schilderijen en van daaruit zijn er eigen creaties gemaakt. Alle cursisten zijn enthousiast geworden en gaan thuis ook lekker aan de gang met alles wat zij geleerd hebben.

De workshopserie wordt afgesloten met een eindwerkstuk. Deze en alle andere werken die gemaakt zijn, drie schilderijen en 2 tekeningen per persoon, worden geëxposeerd. Graag laten de cursisten hun werk zien en geven ze een inkijkje in hun schetsboeken waarin de oefeningen staan die er zijn gedaan. Donderdag 28 november zijn de deelnemers en Nanneke aanwezig van 10.00 tot 11.00 uur om de werken toe te lichten en informatie te verstrekken over de workshops.

De werken zijn al te bewonderen vanaf donderdag 21 november in Cultuurhuis Heemskerk aan de Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk.

Heeft u belangstelling om zelf ook mee te gaan doen? In maart 2020 wordt er weer een nieuwe reeks workshops aangeboden en nu kan er al gekeken worden hoe een dergelijke cursus er kan gaan zien. Een ieder is van harte welkom op ons expositiebijeenkomst op donderdag 28 november van 10.00 tot 11.00 uur bij Cultuurhuis Heemskerk.

Meer informatie over de expositie of de cursus kan verkregen worden via Nanneke, t 06-22980503 of e kunsiskijken@kpnmail.nl of via de site www.kunsiskijken.nl