BEVERWIJK - De politie heeft zondagavond drie verdachten aangehouden op verdenking van ernstige mishandeling.

Na onderzoek van politie bleek dat eerder die avond bij de parkeerplaats nabij de sporthal op de Van Loenenlaan een conflict was geweest. Hierbij werden twee 22-jarigen door een grote groep personen belaagd en mishandeld. De twee slachtoffers bleken gewond en een van hen had een diepe steekwond in zijn lichaam. Beide slachtoffers waren op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gaan en moesten worden opgenomen voor behandeling aan hun verwondingen.

De politie is op zoek gegaan naar de daders en heeft inmiddels drie verdachten aangehouden: een 19-jarige jongeman uit Velsen-Noord en twee 19-jarige inwoners van Beverwijk. Op de parkeerplaats waar deze mishandeling had plaatsvonden, is zondagavond onderzoek gedaan door de forensische opsporing.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben over de toedracht van dit geweldsincident.

Alle drie verdachten zitten nog vast.

Getuigenoproep
* Heeft u informatie over dit geweldsincident dat zich heeft afgespeeld afgelopen zondagavond en heeft u nog niet met de politie gesproken?
* Heeft u andere informatie die de recherche kan helpen met dit onderzoek?

Neemt u dan a.u.b. contact op via onderstaand tipformulier, of via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem melding doen? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.