HAARLEM - De politie is op zoek naar getuigen van een woningoverval die woensdagochtend plaatsvond aan de Melissestraat. Niemand raakte hierbij gewond.

Rond 11.40 uur werd er aangebeld bij de bewoonster en toen zij de deur opende duwde een man haar terug de woning in. Uit het niets verscheen een tweede man en ook hij betrad de woning. Na de woning te hebben doorzocht verlieten de mannen de woning met meerdere goederen. De bewoonster lieten zij geschrokken achter.

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Signalement
-Twee mannen
-Volledig in het zwart gekleed
-Beiden droegen een zwarte baseball cap waarvan een met een wit logo of accent op de cap
-Beiden droegen een zwarte capuchon over de baseball cap heen

Getuigen gezocht
De politie doet onderzoek naar de woningoverval en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben rond 11.40 uur in de omgeving van Melissestraat. Mogelijk zijn de daders eerder op deze dag al in de omgeving gezien. Een gedeelte van de buit terug is gevonden in de Ekamastraat. Misschien zijn er mensen die daar kort na de overval iets verdachts hebben gezien of gehoord. Of heeft u andere informatie over deze woningoverval? Neem dan contact op de politie via 0900-8844.

U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden uit de omgeving van de Melissestraat en/of de Ekamastraat. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021218923