HAARLEM - Op dinsdagavond 3 januari heeft een diefstal plaatsgevonden bij een supermarkt gelegen aan de Engelenburglaan in Haarlem. Een onbekende man kwam de winkel binnen, liep in de richting van een kassa en trok de kassalade los. Vervolgens vertrok hij. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Omstreeks 20.40 uur kreeg de politie de melding binnen. Toegesnelde agenten startte direct een onderzoek. De dader zou na een onbekende buit te hebben meegenomen rechtsaf zijn gegaan in de richting van het naastgelegen park. Na een zoekslag in de omgeving werd de man niet meer aangetroffen.

Signalement verdachte


-Man-Licht of licht getinte huidskleur
-Slank/sportief postuur
-Ongeveer 1.80 meter
-Droeg een zwarte jas
-Droeg een zwarte muts
-Droeg een zwarte broek
-Droeg zwarte schoenen
-Droeg een mondkapje

Getuigenoproep

De recherche in Haarlem onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Heeft u omstreeks 20.35 uur, vóór, tijdens of ná de diefstal de verdachte gezien in de omgeving van de Engelenburglaan Heeft u camerabeelden waar de mogelijke verdachte op te zien is? Of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. zaaknummer: 2023002139