HAARLEM - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een poging overval op een supermarkt aan de Casablancastraat. Zaterdagochtend rond 07.35 uur werd bij de politie gemeld dat een man met een mes probeerde de winkel te overvallen.

De overvaller slaagde er niet in om iets buit te maken, schrok van de beveiliging en rende hierop hard weg. Direct na de melding is de politie op zoek gegaan naar deze man en werd een Burgernetbericht verspreid. De man werd niet meer aangetroffen.

De overvaller was geheel in het zwart gekleed en had een donkergetint uiterlijk. De politie heeft een uitgebreid buurtonderzoek verricht en de recherche doet nader onderzoek.

Getuigenoproep
* Heeft u iets gezien zaterdagochtend in de omgeving van de Casablancastraat dat met deze poging overval te maken heeft?
* Heeft u zaterdagochtend een donkergeklede man zien lopen in de omgeving van de Casablancastraat voorafgaand of na de poging overval?
Neemt u dan a.u.b. contact op met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Liever anoniem melding doen? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem: tel.nr. 0800-7000.

Zaaknummer is: 2021215851