HEEMSTEDE - De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een ontploffing in een appartementencomplex aan de Waterhof en is nog op zoek naar getuigen.


Rond 03.45 uur werd bij de meldkamer van politie gebeld dat er een explosie was geweest in een gebouw aan de Waterwolf. Politie is naar de Van den Eijndekade gegaan en trof aan de Waterwolf onder andere gebarsten ramen en deuren aan. Voor zover bekend, raakte niemand hierbij gewond. De omgeving werd afgezet en de afd. Forensische Opsporing is ter plaatse geweest voor sporenonderzoek.

De recherche doet onderzoek naar wat de ontploffing heeft veroorzaakt

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar de toedracht van dit incident en is op zoek naar mensen die mogelijk iets verdachts gezien hebben in de omgeving van de Van den Eijndekade en het gebouw aan de Waterhof in de nacht van zondag op maandag. Heeft u informatie die het onderzoek verder kan helpen? Heeft u iets verdachts gezien zondagavond vlak voor of na de overval in de omgeving? Geef dan uw tips door via telefoonnummer 0900-8844. Deelt u uw informatie liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.