Haarlemmerliede - De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een aanrijding op de A9 in de nacht van zaterdag op zondag.

In de nacht van zaterdag op zondag kwam rond 01.45 uur een melding binnen van een aanrijding op de A9 links - richting Amsterdam, ter hoogte van Haarlemmerliede.

Een automobilist bleek pech te hebben gehad met zijn auto en was uitgestapt om het overig verkeer hiervoor te waarschuwen. Vervolgens werd hij aangereden door een automobilist, die na de aanrijding verder reed. De man, een 20-jarige inwoner uit Hoorn raakte hierdoor ernstig gewond aan zijn been en hij is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van deze aanrijding en heeft inmiddels een aantal mensen gesproken. Omdat de toedracht van de aanrijding nog niet helder is geworden, is de politie op zoek naar meerdere getuigen.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien op de A9 in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.45 uur dat te maken heeft met bovenstaand incident en heeft u nog niet met de politie gesproken?
Meldt u zich dan a.u.b. bij de politie in Haarlem via telefoonnummer: 0900-8844.

Via internet informatie delen kan ook middels een contactformulier -/>  contactformulier 

 

 

2018189242