HAARLEM - Even voor 05.00 uur vanochtend is een 22-jarige man beroofd van zijn horloge in de Generaal Joubertstraat. Hij was even daarvoor uit de bus gestapt waarna hij werd achtervolgd door twee mannen. Zij wierpen hem na een strubbeling op de grond en namen zijn horloge van de arm. Nadat een omwonende reageerde op het tumult zijn de verdachten weggerend in de richting van de Schoterweg. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, hem is slachtofferhulp aangeboden. De politie stelt onder andere een buurtonderzoek in.


De verdachten voldeden aan het volgende signalement: Leeftijd 18-25 jaar, ongeveer 1.80 meter, licht getinte huidskleur, zwarte jassen. Een van hen had een spijkerbroek met scheuren aan. Volgens de aangever spraken de mannen in een arabische taal met elkaar.

GETUIGENOPROEP:

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn dan horen wij dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2023273125.