HAARLEM - Zaterdag 27 april 2024 vond er een steekincident plaats aan de Zijlstraat in Haarlem. Heeft u meer informatie of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.


Rond 04.20 uur kreeg de politie melding van een steekincident aan de Zijlstraat. Hierbij zijn twee mannen van 18 en 17 jaar uit Haarlem gestoken. Beide slachtoffer zijn voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Vermoedelijk heeft zich voor het steekincident een conflict afgespeeld tussen de slachtoffers en een nog onbekend persoon bij de fietsenstalling op de Smedestraat. Daarna zouden de slachtoffers via de Grote Markt, de Koningstraat, de Prinsenhof en via de steeg aan Het Pand naar de Zijlstraat zijn gegaan. Daar heeft het steekincident plaatsgevonden. De slachtoffers hebben zich vervolgens verplaatst naar de Kruisstraat, waar zij de hulpdiensten hebben ingeschakeld.

De politie zoekt getuigen en camerabeelden

Van de verdachte is geen duidelijk signalement bekend. Wel zou hij met andere personen samen zijn geweest. De politie komt graag in contact met getuigen die ons meer kunnen vertellen over dit steekincident of over camerabeelden beschikken.

Weet u meer over dit incident, neem dan contact op via 0900-8844. Mocht u liever anoniem willen blijven, maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt zijn gemaakt tussen 04.00 uur en 04.30 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van

2024088943

.