HAARLEM - Bij een eenzijdig verkeersongeval, zijn dinsdagavond twee mannen uit Haarlem, 33 en 38 jaar, gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval vond plaats op de Spaarndamseweg. De VOA doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Een getuige alarmeerde rond 21.50 uur de politie toen zij een auto tegen een lichtmast zag rijden. In de auto zaten vermoedelijk drie personen, echter troffen de gealarmeerde politieagenten op de plek van het ongeval maar één inzittende aan. Deze werd vrij wel direct met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Getuigen gaven de politie aan dat zij nog één van de inzittenden dachten te herkennen en wezen de politiemensen op zijn verblijfadres. Toen de politie op dit adres arriveerde, zagen zij een man met meerdere verwondingen. Hierop werd de Haarlemmer aangehouden en meegenomen naar het bureau. Eenmaal in het bureau, ging het niet goed met de man en werd de ambulance opgeroepen. De man werd daarna vervoerd naar het ziekenhuis. De mogelijk derde inzittende werd niet meer aangetroffen. Dit zou een man met een donkere huidskleur zijn en hij droeg een grijs/lichtkleurig trainingspak.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Of heeft u informatie over de derde inzittende? Mogelijk heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

2020246769