HAARLEM - De recherche is op zoek naar een fietser cq. maaltijdbezorger die op zondagavond 9 mei jl. omstreeks 21.20 uur in de directe omgeving van de Beeksteeg heeft gefietst, waar een dodelijk schietincident plaatsvond.

Uit het onderzoek van de recherche kwam naar voren dat er een fietser cq. maaltijdbezorger in de Burgwalbuurt heeft gereden. Deze fietser reed op een soortgelijke fiets zoals die op bijgaande afbeelding te zien is en kan mogelijk belangrijke informatie hebben.

De recherche heeft inmiddels vele getuigen gesproken en komt ook nog graag in contact met deze fietser/maaltijdbezorger. Hij zou gekleed zijn in een oranje jas en fietsen op een witte fiets met een zwartkleurige mand, voorop op de fiets (zie afbeelding).

Vragen aan het publiek
- bent u deze maaltijdbezorger en herken je / herkent u zich hierin omdat je/u die zondagavond 9 mei in de omgeving van de Beeksteeg hebt gefietst?
- welke restaurants bezorgen maaltijden en maken gebruik van dit soort fietsen?
- wie heeft eten bezorgd gekregen door iemand die gekleed was in een oranje jas en reed op een soortgelijke fiets?
- Heeft u deze zondagavond (het was moederdag) in de omgeving van de Burgwalbuurt een maaltijd besteld en is deze tussen 21.00 uur en 21.30 uur bij u gebracht door een maaltijdbezorger?

Belt u dan a.u.b. met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844 of via de tiplijn: 0800-7000, of vult u onderstaand tipformulier in. Alvast hartelijk dank!

Vermeld er a.u.b. zaaknummer 2021093913 bij