BEVERWIJK - Dennis van Aarssen, de winnaar van de negende editie van The Voice of Holland, komt op vrijdag 22 november naar het Kennemer Theater!

Dit seizoen is de zanger voor het eerst op tournee gegaan. Met de voorstelling ‘Start Spreading The News’ komt Dennis langs ruim dertig theaters door heel Nederland. De naam van de tournee is de openingszin van het nummer ‘New York, New York’ van Frank Sinatra, een belangrijke inspiratiebron voor Dennis. Er komen verschillende klassiekers voorbij tijdens de optredens, maar de artiest zal ook zijn eigen werk ten gehore brengen.

Dennis neemt zijn publiek mee in een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Dat kan ook niet anders, wetende dat grootheden als Frank Sinatra, Josh Groban en Michale Bublé belangrijke inspiratiebronnen zijn voor de Gorinchemmer. En door het album ‘Swing When You’re Winning’ van Robbie Williams wist Dennis al op jonge leeftijd dat hij - net als de populaire Britse rasentertainer -artiest wilde worden.

Een heerlijke liedjesavond van een uitzonderlijk talent met een soepel en warm stemgeluid én met de kunst om de juiste emotionele toon aan te slaan!

Kaarten vanaf € 23,50 voor vrijdag 22 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.