HAARLEM - Met zijn kenmerkende sympathiek, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens... maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk! Toch?


Nou ja, achteraf kun je maar beter om alles lachen, zegt men vaak. Of zoals Fabian het zou zeggen: "Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en sterf je een langzame dood. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat je op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien... ".

Op deze droogkomische toon verteld Fabian in zijn voorstelling over de meest serieuze zaken. Zoals depressies tijdens zijn studententijd, de lat veel te hoog leggen wat voor héél véél stress zorgt, maar ook over aangevolgen worden door onbetrouwbare eenden. Het is de droogheid en slimheid die er voor zorgt dat er zelfs op serieuze zaken telkens weer een hele harde lach komt van het publiek.

Fabian zelf zegt daarover: "Uiteindelijk is samen lachen om de tegenslagen in het leven het beste wat je kan doen. En het is sowieso Lekker gezellig!"

De show van Fabian speelt op 22 september in de Stadsschouwburg Haarlem. Tickets voor de voorstelling zijn te verkrijgen via www.theater-haarlem.nl