BEVERWIJK - West End-ster Peter Corry komt terug naar Beverwijk met een geweldige nieuwe show! In 'The rocky road to Dublin' neemt Peter, bijgestaan door een 6 man sterke band, het publiek mee op reis door Ierland en zullen zijn zang, muziek en dans menig hart raken. Mystieke, romantische ballads en typisch Ierse folksongs geven de avond een bijzonder tintje.

Peter komt oorspronkelijk uit Belfast en beheerst als geen ander zowel het moderne als het klassieke repertoire. Hij trad in Hamburg op als Guglielmo in Mozarts opera 'Così fan tutte', hij zong in ons eigen land de Figaro in 'Le Nozze di Figaro' en Captain Macheath in 'The Beggar's Opera' van John Gay. Maar ook het 'lichtere genre' is hem niet vreemd.

Peter is bekend en geliefd in Nederland. Zo heeft hij geschitterd in onder andere 'The Magical Rhythms of Ireland', 'Irish Night' en 'Irish Christmas'.

Op deze avond doorkruisen Peter en zijn band mysterieuze landschappen en trakteren ze het publiek op hartveroverende mystieke, romantische ballads en typische Ierse Folksongs.

Kaarten vanaf € 23,00 voor dinsdag 26 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.