BEVERWIJK - Voor alle kinderen die van water houden organiseert het Sportfondsenbad Beverwijk de Kinder Fun dag "Lente", op zondag 20 maart van 10.00-13.00 uur. Deze ochtend staat in het teken van het voorjaar.

Er zijn diverse leuke en stoere spelletjes zoals: Voor alle kids met spierballen is er Tuinbroek hangen aan de hoge duikplank. Of ben jij handig met een “Bol” dan ga je punten verzamelen bij het "Bollen" gooien. De waterglijbaan is geopend. Lopen over water in de Aqua roller, grasmat huppelen of rennen, Flamingo zwemmen. Een heuse luchtbedden race voor de echte waterratjes. Of je gaat Lente memory duiken, voor wie graag onderwater zwemt. Er ligt veel spelmateriaal in het water. Je kan aan alle spelletjes meedoen of een paar, net waar je zin in hebt.

Heb je nog geen diploma?

Ook dan kan je onder begeleiding van een ouder, aan deze spelletjes meedoen. Tevens is het warme instructiebad geopend voor de allerkleinste en voor hun ligt ook spelmateriaal in het water. De prijs voor deze ochtend is maar € 4,65 per persoon.

We maken er samen een vrolijk voorjaarszwemfeest van!

Graag tot ziens in het Sportfondsenbad aan de Kuikensweg 84 te Beverwijk tijdens het lenteweekend!