BEVERWIJK - De Powervrouwen Peggy Vrijens, Kim Pieters, Aylin Sezer en Milena Haverkamp gaan op zoek naar datgene waar ze zich voor schamen, maar ondertussen stiekem het allerlekkerst vinden. Met veelbelovende schrijvers Roos Schlikker en Erris van Ginkel, een sprankelende, brutale en gloednieuwe cast met onder anderen dj Ruben Heerenveen met die ultrablauwe ogen.

Cola bij het ontbijt, te dure huizen zoeken op Funda, kattenfilmpjes, de Spice Girls, Keeping up with the Kardashians; allemaal hebben we zo onze ‘Guilty Pleasures’ die volgens de smaakpolitie niet door de beugel kunnen, maar het leven stiekem een stuk vrolijker maken. Bij deze theatershow mag het publiek ongegeneerd meezingen met liedjes van de Backstreet Boys, George Baker of operanummers als ‘Nessun Dorma’. Samen met doldwaze acts, van rolschaatsen tot hoelahoepen, maakt het deze avond tot hét ultieme vriendinnenuitje.

Na afloop van de voorstelling is er een afterparty in de foyer met een foute DJ.

Kaarten à € 10,00* voor zaterdag 26 januari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.
*Inclusief garderobe en exclusief consumptie!