CASTRICUM - Musicalgroep JPTeens on Stage van middelbare school het Jac. P. Thijsse College in Castricum zet met een fantastische groep van 45 scholieren – uit alle dorpen in de regio en van alle jaarlagen en niveaus binnen de school – dit jaar na andere schitterende musicalproducties als Shrek, Tarz on Stage, SISTERs in ACTion, De Magische Nanny en Donna’s Dagboek de grootste Disney-musical Beauty and the Beast op de planken.


Heemkerks trots Lieke (16), Abigail (12), Josephine (12), Mika (16) en Saar (12) spelen dit jaar met veel plezier in de musical. Maar hoe is het spelen in een musical nou eigenlijk? Lieke, die de rol van moeder Monique speelt, vertelt: ‘Ik vind het heel leuk om te groeien in een rol en samen met de rest van de groep een mooie productie neer te zetten’.

Josephine, Abigail en Saar – eerstejaars leden van de groep – vullen haar aan: ‘Samen met den rest van de groep zijn we hard aan het werken. Voor een rol moet je veel acteren en zingen. Dat is even wennen maar een leuke uitdaging. We oefenen iedere week, daar leer je super veel van. Het is een enorme ervaring, vooral omdat we het nu in het Kennemer Theater doen. Dat kost af en toe wel veel tijd en geregel, maar achteraf is dat het zeker waard.’ Lieke voegt daar nog aan toe: ‘De band in de groep is super hecht omdat we 2 dagen in de week repeteren, daarom kan ik niet wachten om met z’n allen op het podium te staan!’

De hele groep heeft ontzettend veel zin in de voorstellingen 5 en 6 april in het prachtige Kennemer Theater in Beverwijk! Men speelt op 5 april om 15:00 en 20:00 en op 6 april om 20:00. De kaarten kosten tussen de tien en vijftien euro. Tickets bestelt u makkelijk en snel via de QR-code!