IJMUIDEN - Komende woensdag gaat op het Kennemerplein de zevende editie van het Zomerfestival IJmuiden van start. Naast tal van activiteiten voor jong en oud is er t/m zondag natuurlijk ook heel veel muziek. Zo staan komend weekend o.a. The Dirty Daddies, André Hazes en Frans Duijts op het podium. Woensdagavond wordt er echter afgetrapt met de Friese hitsensatie Vangrail die gegarandeerd staat voor een wervelende show.

Vangrail draait al even mee en speelt hits en klassiekers van de bekendste artiesten met de benodigde energie. Naast het spelen van covers hebben ze inmiddels hun tweede album ‘Laat De Muziek Aan’ uitgebracht. De gelijknamige single ‘Laat De Muziek Aan’ is live een enorme hit geworden.

De jongens wonnen een award voor Populairste Band van Nederland/ In hetzelfde jaar werden ze onderscheiden voor de single ‘Ik Mis Je’, welke ook op het laatste album is verschenen.

Vangrail speelt covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze: loepzuiver, strak, altijd met 100% energie en laten niets aan het toeval over.

Deze vijfkoppige formatie weet wat zijn publiek wil horen, is een livesensatie en dat resulteert in een overvolle agenda. Vangrail speelt dan ook niet voor niets al een aantal jaren tussen de 100 en 150 shows per jaar door heel Nederland. En soms daarbuiten.

Vangrail, een gewone band kan altijd nog. Beleef mee, zing mee en feest mee tot de laatste deuntjes!

Kijk op www.zomerfestivalijmuiden.nl voor het complete programma.