HEEMSKERK - Vorig seizoen stond de Nederlandse band Days of Sway nog als voorprogramma van de Bintangs in een uitverkochte Podium Laurentz. Aankomend weekend zijn ze headliner bij het minifestival met internationaal tintje: Over The Border Fest op zaterdag 20 januari in Heemskerk.


Een uitverkochte zaal, dat is natuurlijk waar elke band van droomt. Ben, Jeremy en Giovanni, die samen rockband Days Of Sway vormen, mochten er vorig jaar van genieten. Nu keren ze terug met maar liefst twee Belgische bands aan hun zijde. Less AUTRE en VLOED komen beide uit België en momenteel touren ze met elkaar door de lage landen met Over The Border Fest. Less Autre kreeg al eerder een lovende recensie van DAMUSIC-muziekblog:

‘Met die saxofoon en Franstalige zang is Less AUTRE op en top Belgisch en tegelijkertijd internationaal, helemaal klaar om in de voetsporen van Morphine te treden.’

Het belooft een stevige avond te worden, de bands gaan van pop/rock tot metal.

Kaarten kopen voor dit concert, of benieuwd naar andere concerten? Kijk op www.podiumlaurentz.nl. Podium Laurentz is te vinden aan de A. Verherentstraat 1 in Heemskerk.