HEEMSKERK - Heb jij altijd al willen schitteren op een podium op een toplocatie? Dan is dit jouw kans! In het prachtige Kasteel Marquette wordt op 28 maart 2020 een theaterdiner georganiseerd door het Cultuurhuis Heemskerk.Ben jij die enthousiaste acteur/actrice (met veel of weinig podiumervaring) waar wij op zoek naar zijn?

Het stuk dat gespeeld wordt is gebaseerd op het verhaal over Persephone. Dit verhaal verklaart volgens de Griekse mythologie het ontstaan van de vier seizoenen. De schrijfster van dit stuk heeft aan dit verhaal haar eigen draai gegeven. De regie ligt in handen van theaterdocent Faye Pheil.

De repetities voor het theaterdiner vinden plaats in het Cultuurhuis Heemskerk en starten op donderdagavond 28 november 2019 van half 8 tot half 10. In totaal wordt er 13 keer gerepeteerd op de donderdagavond (niet op donderdag 5 december en niet in de vakanties). De kosten voor deze cursus zijn 155 euro voor cursisten tussen de 16 en 20 jaar en 188 euro incl. btw voor cursisten vanaf 21 jaar. Wees er snel bij, want de rollen zijn beperkt!

Meer info of opgeven kan via www.cultuurhuisheemskerk.nl. Ook even langskomen is een optie op de Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk.