BEVERWIJK - In de koude en donkeren dagen van december brengen The African Mamas kleur en warmte naar het theater met een wel heel bijzondere kerstspecial. Een muzikaal programma met prachtige Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel maar natuurlijk ook de bekende internationale kerstnummers.

De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en hun (kerst)tradities staan centraal in deze voorstelling. De groep straalt warmte en inspiratie uit met haar betoverende melodieën, om nog maar niet te spreken van de aanstekelijke Afrikaanse ritmes die de hele zaal opzwepen en zelfs de koudste kikkers niet onberoerd zullen laten. Want wie maalt er nog om een witte kerst met zo’n hartverwarmende en kleurrijke African Christmas?

Het regionale Afrikaanse koor Kuzola zal het publiek alvast in Afrikaanse sferen opwarmen voorafgaande aan de voorstelling.

Kaarten vanaf € 25,50 voor de try-out op donderdag 6 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.