HEEMSKERK - Mooie vioolklanken in de buitenlucht en aan het water. De viool- en celloleerlingen van Cultuurhuis Heemskerk geven op zaterdag 28 mei een prachtig concert met stukken uit de wereldwijd bekende Suzuki-methode. Bij deze methode wordt de muziek eerst uit het hoofd geleerd en pas daarna met bladmuziek gespeeld. Ook zijn de ouders nauw betrokken bij de lessen. Met trots laten de leerlingen aan familie en andere belangstellenden horen waar zij het afgelopen jaar aan gewerkt hebben.

Het concert vindt plaats achter het gemeentehuis van Heemskerk. Aan de overkant van het water is een groot grasveld waar je gezellig met picknickmand en kleedjes kan zitten om naar het concert te luisteren. Ook leuk om je kinderen op deze wijze kennis te laten maken met strijkinstrumenten.

Het concert is zaterdag 28 mei van 14.30 tot 15.30 uur. Bij slecht weer verplaatst het concert naar de hal van het gemeentehuis. Toegang is gratis. Voor meer informatie: https://cultuurhuisheemskerk.nl/suzuki-methode/