BEVERWIJK - Voor de zesde keer blikt het Kennemer Theater vooruit naar het nieuwe theaterseizoen tijdens een Preview Night op dinsdag 14 mei om 20.00 uur! De verkoop van deze avond start op dinsdag 2 april om 11.00 uur aan de theaterkassa en online via de website.

Net als vorig jaar is de avond in de vorm van een soort talkshow à la DWDD en Jinek en is de presentatie in handen van Maus Granaat van het programma 'Bekijk het maar' (elke zondagavond op Radio Beverwijk te beluisteren). Maus zal de artiesten prangende vragen stellen, maar ook het publiek wordt in de gelegenheid gesteld vragen te stellen aan de artiesten!

Het programma blijft een verrassing, maar net zoals voorgaande edities doen verschillende artiesten een mini-optreden, een deel uit hun programma. Verder worden er trailers, foto's en filmpjes getoond én wordt het nieuwe theatermagazine onthuld. Als afsluiting is er een verrassend optreden in de foyer!

De prijs voor een kaartje bedraagt € 7,50 inclusief garderobe en een consumptie en is te reserveren via de theaterkassa (0251) 221453 of via www.kennemertheater.nl.