VELSEN - Talenten die het aandurven én het plezier proeven om ons toneel te beklimmen, hoeven echt niet altijd nationaal bekend te zijn. Ook dit theaterseizoen presenteren wij weer een breed en divers aanbod van onze lokale theatermakers. Zij brengen op geheel eigen wijze klassiekers tot leven én laten u de magie van de feestdagen ervaren. Onder andere Musicalgroep De Jonge Stem, DanceWorks Velsen en KOEL Creative Productions staan dit najaar bij ons in de spotlights.

MUSICALGROEP DE JONGE STEM - 3 MUSKETIERS
vrijdag 8 & zaterdag 9 november
Het wereldwijd bekende verhaal is omgetoverd tot een spannende musical vol klinkende muziek, spektakel en met een historisch tintje.

DANCEWORKS VELSEN - DE GROTE SINTSHOW 2019
zondag 17 november
Ook dit jaar hebben de leerlingen van DanceWorks Velsen een speciale show voor de Sint en zijn pieten in petto. Een spetterend feest vol zang, muziek en natuurlijk: dans!

KOEL CREATIVE PRODUCTIONS - DE GROTE KERSTSHOW 2019 (speciale jubileum editie)
vrijdag 13, zaterdag 14 & zondag 15 december
Deze speciale jubileumeditie belooft weer een groot spektakel te worden vol lokaal talent. Met een groot live orkest, zangers, dansers en komische sketches. Meezingen mag! Een voorstelling voor, door en over Velsen!

DANCEWORKS VELSEN - KERSTSHOW - SCROOGE: A MODERN CHRISTMAS CAROL
vrijdag 20 december
Het beroemde kerstverhaal van Scrooge wordt in een eigentijdse nieuwe jas gestoken. DanceWorks Velsen verplaatst het naar de Amsterdamse Zuidas! En Dickens’ drie geesten krijgen hulp van zo’n 200 dansers.