BEVERWIJK - Na de thrillermusicals Boy 7, Vals en Shock nu de vierde op rij van de zelfde makers: Schuld. Allemaal gebaseerd op bestsellers en de laatste drie van Mel Wallis de Vries, de meest succesvolle Young Adult-schrijver van Nederland!

Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: 'Jij bent de volgende!' Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…

Covermodelwedstrijd
Voorafgaande aan de voorstelling is er bij Schuld een covermodelwedstrijd in het Kennemer Theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel's nieuwe boek! Voor iedereen vanaf 12 jaar.

Kaarten à € 22,50 voor vrijdag 7 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.