BEVERWIJK - Voorafgaande aan de show wordt er om 19.15 uur een inleiding gegeven door Albert Klein Kranenburg, regisseur van de voorstelling. De inleiding is gratis toegankelijk voor iedereen met een kaartje voor de show. Direct hierna zal het regionale koor Kuzola het publiek alvast ‘opwarmen’ voor de show met hun optreden in de foyer!

Het publiek gaat het echte Zuid-Afrika ontdekken tijdens deze spetterende avond vol muziek, zang, dans, oogstrelende kostuums en een prachtig videodecor. Het publiek kan zich op deze avond laten verwarmen door het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, meerdere Xhosa zangeressen én Zuid-Afrikaanse muzikanten.

Bijzonder zijn de persoonlijke verhalen van de koorleden. Zij vertellen openhartig over hun leven in de township, een leven dat zo anders is, maar toch ook zoveel overeenkomsten vertoont met dat van ons. Geboorte, liefde, dood: we maken het allemaal mee. Plezier, verdriet, hoop: het zijn universele gevoelens. Maar waar hoop je op als het perspectief op echte vooruitgang in je township klein is? Ubuntu: ik ben omdat wij zijn, is het credo dat de cast uitdraagt, een Afrikaanse Xhosa-levenswijze die ervan uitgaat dat alle mensen met elkaar verbonden zijn.

Kaarten vanaf € 28,50 voor zaterdag 19 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.