BEVERWIJK - Legendarische Motions-zanger Rudy Bennett, acteur/schrijver Maarten Spanjer en presentator Arno Smit nemen het publiek mee op een nostalgische muzikale reis door de jaren vijftig en zestig aan de hand van aanstekelijke herkenbare hits uit die tijd. Soms om naar te luisteren, soms om lekker mee te zingen. Onder andere Reason to believe, This strange effect en Peggy Sue komen voorbij, net als eigen muziek van The Motions. De livemuziek wordt omlijst met korte verhalen, herinneringen en foto’s.

Rot op met die geraniums! is een voorstelling over de opstandigheid van de'bofkontengeneratie', de eigenwijze nozems in de swinging sixties. Al met al is het ons aardig gelukt om niet aan alle ‘burgerlijke’ verwachtingspatronen te voldoen. Maar nu? Gaan we dan toch als pensionado's achter de geraniums zitten? Rot op met die geraniums!

Dresscode
Als het publiek zich nu eens massaal kleed in de stijl van die tijd, dan wordt het helemaal een groot feest!Kaarten vanaf € 22,00 voor vrijdag 14 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.