Rayen Panday brak in 2016 door met zijn voorstelling Niet verder vertellen. Nu is het zo ver: Rayen maakt met Fenomeen de voorstelling die het hele spectrum omvat. De voorstelling is persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd.

Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Om misverstanden te voorkomen: Rayen Panday vindt zichzelf absoluut géén fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

10 jaar na debuut

In 2008 debuteerde én won Rayen Panday de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. In 2016 brak Rayen definitief in Nederland door met de voorstelling Niet Verder Vertellen en is hij momenteel één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld. Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland later is het zo ver: Rayen maakt met Fenomeen de voorstelling die het hele spectrum omvat: persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd.

Kaarten vanaf € 17,50 voor zaterdag 1 december om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.