HEEMSKERK - Op woensdag 1 april, van 21.30 tot 22.30 uur, wordt er door Dansschool Fabulous Fifties een proefles rock ‘n roll gegeven in Laurentz, Anthoni Verherentstraat 1, Heemskerk.

Elvis, Bill Haley en andere bekende artiesten uit de jaren vijftig zijn bij velen bekend en bemind. Hun vrolijke en swingende Rock ’n Roll-muziek staat borg voor heel wat dansplezier met de bijbehorende en niet te vermijden zweetdruppeltjes. Nog steeds worden er festivals en feesten georganiseerd waar men de schone kunst van het Rock ’n Roll-dansen kan beoefenen. Het doet bij menigeen het verlangen ontwaken om te dansen, maar niet iedereen is die kunst machtig….

Elma Kerklingh, eigenaresse van de dansschool, vertelt: “Als wij aan het dansen zijn, zien we telkens weer mensen aan de kant staan met die blik in hun ogen van ’dat wil ik ook!’

En juist voor die mensen organiseren wij de proefles. Leuk voor mensen van alle leeftijden en ook zonder partner ben je welkom. De proefles is bedoeld voor iedereen, van jong tot oud, die van dansen houdt en er is geen ervaring of basiskennis vereist. We gaan echt vanaf het begin starten.

Mocht je na de proefles besluiten om je in te schrijven voor een cursus van 10 lessen, dan bedragen de kosten 80 euro per persoon. Kijk voor informatie en/of aanmelding op www.dansschoolfabulousfifties.nl, mail naar infofab50s@gmail.com of bel Elma: 06 20 23 91 19.