BEVERWIJK - De muzikale theatervoorstelling De Gouden Jaren neemt het publiek mee terug in de tijd die niet eens zo heel ver achter ons ligt en toch een eeuwigheid geleden lijkt.

De Gouden Jaren is een kijk- en luisterprogramma met het orkest van Cor Bakker en presentator Jacques Klöters. Samen met het publiek worden aan de hand van historische beelden uit het populaire Polygoon Bioscoopjournaal, vermakelijke verhalen en de mooiste liedjes uit de jaren ’45 tot‘70 herinneringen opgehaald uit die jaren.

Veel mensen zullen zich dit nog wel herinneren. Knikkeren en touwtje springen op straat, de radioprogramma’s ‘Ochtendgymnastiek met Ab Goubit’ en ‘Kleutertje luister’. IJsbloemen op de ruiten en de stoffige kolenkachel. ’Swiebertje’ en ‘Malle Pietje’ waren onze helden en na ‘De Fabeltjeskrant’ kropen de kinderen onder de wol. Er is veel veranderd in die jaren… Voor de ouderen is dit een feest der herkenning, voor de jongere generatie een vermakelijke manier om meer te weten te komen over de tijd toen geluk nog heel gewoon was!

Een theatershow met pakkende beelden en muziek uit vervlogen jaren.

Kaarten vanaf € 23,50 voor zaterdag 2 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.