BEVERWIJK - Het publiek wordt meegenomen op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand. De beroemde klassieker van Chris van Abcoude is omgetoverd tot een echte feel-good-familiemusical.


Pietje Bell zet met haar vrolijke avonturen regelmatig de hele stad op stelten, iets waar meester Geelman en tante Cato zich kapot aan ergeren. Als een rijke zakenman een arme wijk wil slopen voor de bouw van een hotel, komt Pietje in opstand. De woning van haar vriendje Sproet staat immers op het spel!

Samen met Peentje, Blikkie en Engel richt ze de Bende van Zwarte Hand op. Met een circusvoorstelling proberen ze geld in te zamelen om de wijk van de ondergang te redden. Maar dan doen ze plots een bijzondere ontdekking! De zakenman doet er intussen alles aan om hun plannen te dwarsbomen. Lukt het de Bende van Zwarte Hand om Sproet te helpen?

Na afloop is een meet & greet.

Kaarten à € 23,50 voor de try-outs op zaterdag 30 september om 13.30 en 16.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.