BEVERWIJK - Pepijn Schoneveld komt met zijn nieuwe voorstelling ‘Stante Pede’ naar Beverwijk! Staten Pede betekent op staande voet, meteen, nu. Want als Pepijn iets wil dan is het nu. Meteen, in het nu zijn. Verlost van alle gedachten die ons treiteren en plagen…

In deze voorstelling vertelt Pepijn over wat hij meemaakt en hoe hij over de dingen denkt. Hij is erachter gekomen dat hij rare hersenkronkels heeft die leiden tot bizarre situaties. De voorstelling is eigenlijk een zoektocht om niet naar al die gedachten te luisteren en echt in het nu te zijn. Zo schijnt het dat honden geen gedachten hebben over de toekomst en vertelt Pepijn dat hij daarom heel graag een hond zou willen zijn. Verder vindt hij het erg leuk om in te gaan op reacties uit de zaal. Op de een of andere manier zijn er altijd mensen die dingen tegen hem zeggen als hij op het podium staat.

Over zijn nieuwe show STANTE PEDE schreef de pers: ‘Sterke timing en soepele publieksinteractie <.../> Schoneveld komt scherp uit de hoek en laat zien een talentvolle comedian te zijn’ (NRC).

Kaarten vanaf € 15,50 voor zaterdag 19 januari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.