BEVERWIJK - Meesterverteller Maarten Spanjer wekt samen met onder meer Rudy Bennett van The Motions, Theo van Es van The Shoes en Polle Eduard van Tee Set de swinging fifties and sixties tot leven. Hits als Wasted Words, Na Na Na en Ma Belle Amie klinken in deze wervelende voorstelling als nooit tevoren. De nostalgische verhalen die de muziek omlijsten maken de show compleet!


Het idee voor Beatshow is ontstaan na afloop van de theatertournee van Pioniers van de Nederpop van Johan Derksen. Aan de hand van aanstekelijke en herkenbare hits worden de jaren vijftig en zestig weer tot leven gewekt. Zangers Rudy Bennett, Theo van Es, Polle Eduard en Specs Hildebrand halen muzikale herinneringen op aan de tijd van de nozems en de hippies. Ze worden daarbij begeleid door de band The Motions. Spanjer voelt zich vereerd dat hij het podium mag delen met deze mannen: “Het zijn allemaal popsterren van vroeger. Eigenlijk hebben we drie legendarische rockbands – The Motions, The Shoes en Tee Set – nu verenigd in een soort all star-band.“

Beatshow is een feelgood show met onvergetelijke hits en hilarische verhalen van een groep babyboomers die de nozems en de hippies uit de jaren 50 en 60 nog heeft meegemaakt.

Kaarten vanaf € 22,00 voor zaterdag 9 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.