BEVERWIJK - Sopraan Céline Janssen toont in haar theatervoorstelling 'Opera voor Dummies' aan dat opera eigenlijk hartstikke hip en toegankelijk is. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend! "In iedereen schuilt wel een operafan."

In cabaret sfeer neemt ze het publiek mee in de wereld van de opera. Céline ziet opera als hét nieuwe levenslied. In eerste instantie was opera vroeger bedoeld voor het volk, maar hoe is dat in deze tijd?

Met haar deelname aan het SBS6 zangprogramma 'We Want More' liet ze al zien hoe opera ook kan. Ze verraste alle juryleden door het rock-lied 'Who Wants To Live Forever' van Queen te 'ver-opera-en'. Unaniem stemden Henk Poort, André Hazes, Davina Michelle, Ali B en Trijntje Oosterhuis haar naar de halve finale. Naast opera zingt ze ook pop, jazz en zelfs een beetje rock. Door verschillende genres met elkaar te mixen en populaire liedjes in een totaal ander jasje te steken, spreekt ze met opera op deze manier een breed publiek aan.

Toegankelijk voor iedereen én je leert er ook nog wat van!

Kaarten vanaf € 17,50 op vrijdag 11 maart om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.